Image Alt
Sporthuis Bijvoet

Veelgestelde Vragen

new

Algemene Informatie

1. Moet ik lid zijn om de sportschool te gebruiken?

Ja, onze sportschool is toegankelijk voor leden. Je kunt kiezen uit verschillende lidmaatschapsopties die bij jouw behoeften passen. Kom gerust langs of neem contact met ons op voor meer informatie over onze lidmaatschappen.

2. Wat zijn de openingstijden van de sportschool?

We zijn geopend van maandag tot donderdag van 07:00 tot 21:00 uur, vrijdag van 07:00 tot 19:00 in het weekend van 09:00 tot 16:00 uur. Deze ruime openingstijden zijn ontworpen om iedereen de kans te geven te trainen, ongeacht hun schema.

Faciliteiten

1. Wat is het Technogym BIOCIRCUIT?

Het Technogym BIOCIRCUIT biedt een gepersonaliseerde en gestroomlijnde training door apparatuur die zich automatisch aanpast aan jouw lichaamsafmetingen en voorkeursinstellingen, die zijn opgeslagen op een digitale sleutel. Dit circuit maakt trainingen sneller, effectiever en meer op maat.

2. Kan ik als lid ook gebruik maken van de open gym?

Ja, alle leden hebben toegang tot onze open gym, die is uitgerust met de nieuwste apparatuur van Technogym inclusief gewichten, matten en meer. Hier kun je op eigen inzicht trainen zonder voorafgaande afspraken.

Lidmaatschap en Diensten

1. Hoe kan ik lid worden van de sportschool?

Je kunt lid worden door onze sportschool te bezoeken en je in te schrijven bij de receptie. Ook bieden wij de mogelijkheid om het lidmaatschap online te starten via onze website.

2. Bieden jullie persoonlijke trainingen aan?

Ja, we bieden persoonlijke trainingen aan. Onze gecertificeerde trainers werken nauw met je samen om een op maat gemaakt trainingsplan te ontwikkelen dat aansluit bij jouw fitnessdoelen.

3. Wat moet ik meenemen voor mijn eerste bezoek?

Voor je eerste bezoek raden we aan comfortabele sportkleding, schoeisel geschikt voor binnen, en een waterfles mee te nemen. Als je van plan bent gebruik te maken van de douches en kleedkamers, zou je ook je eigen toiletartikelen mee kunnen brengen.

4. Zijn er speciale programma's voor senioren of beginners?

Zeker, wij bieden verschillende programma's aan die zijn ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van verschillende leeftijdsgroepen en fitnessniveaus, waaronder programma’s specifiek voor senioren en beginners. Deze programma’s richten zich op veiligheid, geleidelijke progressie en sociale interactie.

Tarieven en Lidmaatschap

1. Welke verschillende soorten lidmaatschappen bieden jullie aan?

We bieden diverse lidmaatschapsopties aan, waaronder maandelijkse, halfjaar en jaarlijkse. Elk type lidmaatschap heeft zijn eigen voorwaarden en voordelen, zoals kortingen op persoonlijke trainingen en merchandise.

Technologie en Apps

1. Hoe werkt de app van de sportschool?

Onze app biedt je de mogelijkheid om je trainingsschema's te beheren, je vooruitgang bij te houden, je in te schrijven voor lessen, en onze trainers te contacteren. Daarnaast kan je de app gebruiken om de instellingen van de apparatuur in de open gym aan te passen aan jouw persoonlijke voorkeuren.

2. Kan ik met de app mijn fitnessvoortgang bijhouden?

Ja, onze app is ontworpen om uitgebreide tracking van je fitnessactiviteiten te bieden, inclusief calorieverbruik, de duur van de trainingen, en de intensiteit van de oefeningen. Dit helpt je gemotiveerd te blijven en je doelen te bereiken.

Faciliteiten en Diensten

1. Zijn er kleedkamers en douches beschikbaar?

Ja, we beschikken over volledig uitgeruste kleedkamers en douches die je voor en na je training kunt gebruiken. We zorgen voor de hygiëne en veiligheid in deze ruimtes met regelmatige schoonmaak.

Veiligheid en Gedragsregels

1. Wat zijn de gedragsregels in de sportschool?

Wij streven naar een veilige en positieve omgeving voor al onze bezoekers. Dit betekent dat respect voor andere leden, de apparatuur en onze faciliteiten essentieel is. Wij vragen dat je apparatuur schoonmaakt na gebruik, persoonlijke items opbergt in de daarvoor bestemde kluisjes, en andere leden niet stoort tijdens hun training.

2. Wat gebeurt er als ik een klacht heb over andere leden of de faciliteiten?

Als je een klacht of zorg hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons personeel. Je kunt ook een e-mail sturen naar onze klantenservice of je vraag direct via de sportschoolapp indienen. Wij nemen alle klachten serieus en streven naar een snelle en rechtvaardige oplossing.

Speciale Faciliteiten

1. Bieden jullie ook voedingsadvies en andere gezondheidsdiensten?

Ja, naast fitnessbegeleiding bieden we ook voedingsadvies aan. Onze gekwalificeerde voedingsdeskundigen kunnen je helpen een voedingsplan samen te stellen dat je helpt je gezondheids- en fitnessdoelen te bereiken.

Communicatie

1. Hoe blijf ik op de hoogte van wijzigingen in de openingsuren of beschikbaarheid van de apparatuur?

Wij communiceren alle belangrijke updates via onze website. Zorg ervoor dat je je contactgegevens up-to-date houdt in ons systeem om geen belangrijke mededelingen te missen.

2. Zijn er gemeenschapsprojecten of liefdadigheidsevenementen waar de sportschool bij betrokken is?

Ja, we organiseren en ondersteunen join the pipe. Join the Pipe is een sociale onderneming die zich richt op het bieden van toegang tot schoon drinkwater en het verminderen van plastic afval. De organisatie plaatst openbare watertappunten en hervulstations op verschillende locaties, waardoor mensen worden aangemoedigd om hervulbare flessen te gebruiken in plaats van wegwerpflessen. Daarnaast gebruikt Join the Pipe de opbrengsten van hun initiatieven om schoonwaterprojecten in ontwikkelingslanden te financieren, wat duurzame toegang tot water wereldwijd bevordert. Hun inspanningen helpen om plasticvervuiling te verminderen en gemeenschappen in nood van veilig drinkwater te voorzien.

Technologie en Innovatie

1. Hoe maakt de sportschool gebruik van technologie om de klantervaring te verbeteren?

We maken gebruik van de nieuwste technologieën, van geavanceerde fitnessapparatuur tot onze app en online platformen. Dit helpt ons om een naadloze ervaring te bieden, van het reserveren van lessen tot het bijhouden van je fitnessvoortgang en het direct ontvangen van updates en nieuws.

2. Kan ik speciale verzoeken indienen voor mijn trainingen of de apparatuur die ik gebruik?

Absoluut, we staan open voor speciale verzoeken om je training zo effectief en comfortabel mogelijk te maken. Neem contact op met ons personeel om je behoeften te bespreken, en we zullen ons best doen om aan je wensen te voldoen.

Seniorenkorting

Ben je 65+ en sport je graag in daluren? Sport onbeperkt van maandag t/m vrijdag tussen 12:00 en 15:00 uur en ontvang 30% korting op je abonnement!

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
×