Image Alt
SPORTHUIS BIJVOET

Personal Training

Bij Sporthuis Bijvoet bieden wij op maat gemaakte personal training aan, gericht op jouw individuele doelen en behoeften. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen, of je algehele fitnessniveau wilt verbeteren. Onze ervaren trainers, Sam, Jamila en Doesjka staan voor je klaar om je te begeleiden.

Onze personal training omvat:

• Persoonlijke Training: Een op maat gemaakte training die volledig is afgestemd op jouw doelen en lichamelijke conditie.

• Individuele Begeleiding: Onze trainers bieden intensieve en persoonlijke begeleiding tijdens elke sessie, waardoor je altijd de juiste technieken en oefeningen uitvoert.

• Voedingsadvies: Naast fysieke training, kunnen we je ook advies en ondersteuning op het gebied van voeding geven om je resultaten te optimaliseren.

• Motivatie en Ondersteuning: Onze trainers motiveren en ondersteunen je om het beste uit jezelf te halen en je grenzen te verleggen.

Bij Sporthuis Bijvoet geloven we in een totale benadering van gezondheid en fitness. Met onze personal training zorgen we ervoor dat je niet alleen je fitnessdoelen behaalt, maar ook een gezondere en duurzame levensstijl ontwikkelt.

Maak gebruik van professionele personal training tegen de volgende tarieven:

• Jamillah: € 90 per uur (incl. BTW)

• Sam: € 80per uur (incl. BTW)

• Doesjka: € 99 per uur (incl. BTW)

Voor personal training is het niet nodig om een abonnement af te sluiten. Je kunt per sessie boeken, zodat je flexibel blijft en alleen betaalt voor de trainingen die je volgt.

Neem gerust even contact met ons op voor meer informatie of om direct een sessie te boeken. We kijken ernaar uit om je te helpen je fitnessdoelen te bereiken!

Introductie PT'ers

Personal Trainer en Circuit Trainer

Jamillah

+31 6 15005060

Maak kennis met Jamillah Batelaan, uw nieuwe personal trainer bij onze sportschool.

Jamillah is een gecertificeerde Aalo-opgeleide professional en geavanceerde Les Mills Bodypump instructeur. Ze is gespecialiseerd in een breed scala aan fitnessdisciplines en ontwikkelt unieke trainingsprogramma’s die aansluiten op alle leeftijden en capaciteiten.

Naast haar vaardigheden in groepsfitness en persoonlijke begeleiding, biedt Jamillah ook gespecialiseerde programma’s die inclusief zijn voor iedereen. Haar programma’s zijn ontworpen om aan te sluiten bij een breed publiek, van jong tot oud en van beginners tot gevorderden.
Ook heeft Jamillah zich ook gespecialiseerd in het werken met personen met een beperking. Haar missie is om iedereen de kracht van beweging te laten ervaren en samen barrières te doorbreken.

Kom langs en laat Jamillah u helpen om uw fitnessreis te beginnen of voort te zetten. Of u nu streeft naar verbeterde algehele fitheid of specifieke trainingsdoelen hebt, Jamillah staat klaar om u te begeleiden naar een gezonder, actiever leven. Bezoek onze sportschool vandaag nog en ontdek hoe fijn bewegen kan zijn onder de juiste begeleiding!

Personal Trainer en Circuit Trainer

Sam

+31 6 18698240

Ik ben Sam van Huffel, geboren sporter in hart en nieren. Vanaf kleins af aan altijd heel actief geweest in de sport wat daarna is uitbetaald naar een professionele voetbal carrière. Nu nog steeds actief op het hoogste amateur niveau van Nederland. Afgestudeerd op het sport en bewegen college en verschillende cursussen behaald.

Gespecialiseerd in strength and conditioning, waarbij je de focus kan leggen op het afvallen of juist het ontwikkelen van de spieren. Ben je op zoek naar een leuke personal trainer die je zowel fysiek als mentaal kan helpen? Neem dan contact met mij op! 

Personal Trainer en Circuit Trainer

Doesjka Meuleman

Als vrouwelijke personal trainer in Amstelveen met meer dan 25 jaar aan waardevolle ervaring in de wereld van fitness en gezondheid ben ik gepassioneerd om samen je doelen te ontwikkelen én bereiken op het gebied van sport en gezondheid. Of je nu op zoek bent naar gewichtsverlies, spieropbouw, verbeterde conditie of algeheel welzijn, mijn op maat gemaakte programma’s zijn gebaseerd op wetenschap, ervaring en persoonlijke betrokkenheid. Laten we samenwerken om een gezonde levensstijl te ontwikkelen die voor jou blijvende resultaten oplevert en je trots maakt op wat je kunt bereiken.

Mijn klanten komen uit Amsterdam, Amstelveen, Abcoude, Vinkeveen, Uithoorn, Aalsmeer en omstreken. Als jij ook op zoek bent naar iemand die jouw sportieve doelen serieus neemt, ben je bij mij aan het juiste adres. Neem meteen even contact met me op om de gratis intake te plannen. Ik bespreek dan graag de mogelijkheden met je. Screenshot zwart met geel zijn haar prijzen.

Join our team!

Wij zijn op zoek naar personal trainers om ons team compleet te maken! Laat hiernaast je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Achtergracht 2
1381 BN Weesp
info@sporthuisbijvoet.nl

  Close

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
  adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
  dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
  Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

  Working hours

  Monday – Friday:
  07:00 – 21:00

  Saturday:
  07:00 – 16:00

  Sunday Closed

  Our socials
  ×