new

Circuit training

TECHNO BIOCIRCUIT

Ben je al lid van Sporthuis Bijvoet? Reserveer dan gemakkelijk via de app uw sportsessie. Check en log in bij het circuit. Je traint voor een bepaalde tijd met de nieuwste Technogym apparatuur dat zich volledig aanpast aan jou. Je ervaart een volledig begeleide trainingsbeleving van station tot station, waar je nooit hoeft te wachten.

De eerste keer trainen, hoe gaat dat in z'n werk?

INSCHRIJVEN + INTAKE

Schrijf je in en word lid van Sporthuis Bijvoet. Plan aansluitend een intake in voor een kennismaking en rondleiding.

PLAN JOUW SESSIE IN

Boek jouw gewenste sessie voorafgaand in en verzeker je plek in de overzichtelijke gym.

CHECK IN & START JOUW GEWENSTE TRAINING

Wij wensen je succes bij je trainingssessie

Start jouw circuit!

Login

Je logt als gebruiker in bij de biocircuit Kiosk om een training te starten. Je krijg je eigen Biocircuit Plan te zien en wordt vervolgens doorgestuurd naar je eerste station.

Doorlopende training

Je begint bij je toegewezen station met de training. De cardio-apparaten worden vooraf ingesteld op 3.15 minuten trainingstijd. De snelheid, helling of weerstand kan je zelf wijzigen.

Adaptieve houding

Aan het einde van elke oefening ga je naar het volgende station met 30 seconden rusttijd tussendoor. De trainingstijd op de apparatuur duurt 45 seconden waarin je eventueel de belasting aan kunt passen.

Begeleiding

Na twee rondes is het circuit afgelopen. Je kunt je resultaten dan bekijken in de Technogym app.

TechnoGym Biocircuit

Een trainingscircuit dat zich volledig aanpast aan je lichaam en dat je helpt om alles uit je workout te halen. Waarmee je als sporter beslist resultaat boekt. Ook als je geen doorgewinterde sportschoolbezoeker bent. Dat is het Technogym Biocircuit, het eerste trainingssysteem ter wereld dat de sporter een volledig gepersonaliseerde trainingservaring geeft.

Wat dit systeem uniek maakt, is dat elk toestel zich automatisch aanpast aan jouw lichaam en de specifieke trainingseisen. Dit wordt mogelijk gemaakt door de Technogym app die jouw persoonlijke instellingen onthoudt, zoals zithoogte, weerstandsniveau en de volgorde van de apparaten die je gebruikt. In slechts twee keer per week een half uur trainen kun je al veel vooruitgang boeken.

Het Biocircuit bestaat uit een reeks toestellen die in een cirkel zijn opgesteld, waardoor je in een veilige en dynamische omgeving traint. Dit bevordert niet alleen de efficiëntie van je workouts door minimale wachttijden en maximale actieve tijd, maar ook de sociale interactie en motivatie. Of je nu streeft naar gewichtsverlies, spieropbouw, of gewoon algemene fitness, het Biocircuit is ontworpen om je te helpen je doelen te bereiken in een inspirerende en ondersteunende omgeving.”

Als je wilt trainen met het Technogym Biocircuit of gebruik wilt maken van de “open gym” trainingsruimte, plan je via de app eenvoudig een afspraak in. Dit zorgt ervoor dat je zonder wachttijden direct toegang hebt tot de apparatuur en eventueel begeleid wordt door een trainer.

Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis proefles. Ervaar zelf hoe het Biocircuit jou kan helpen om jouw fitnessdoelen te bereiken en te genieten van elke training.

Ook goed om aan te geven dat de gym Open Gym Trainingsruimte heeft.

In onze ruime en modern ingerichte open gym kun je op eigen gelegenheid trainen, volledig volgens jouw eigen schema en trainingsvoorkeuren. Ongeacht je fitnessniveau bieden wij de faciliteiten die passen bij elk trainingsregime. Of je nu een beginner bent of een ervaren atleet, onze open gym is de ideale plek om je persoonlijke fitnessdoelen te bereiken.

Ultramoderne Apparatuur

Ook in de open gym hebben we state-of-the-art fitnessapparatuur die je ook kunt bedienen met onze app. Dit betekent dat je je voortgang kunt bijhouden, gepersonaliseerde trainingsschema’s kunt ontvangen en zelfs de apparatuur kunt instellen met slechts een paar tikken op je smartphone. Het is echt high-tech en ontworpen om jouw fitnesservaring zo naadloos en effectief mogelijk te maken. Van cardio-apparaten die je hartslag optimaal houden tot krachtstations die elk spiergroep uitdagen, alles wat je nodig hebt voor een volledige workout is binnen handbereik.

Flexibiliteit in Training

Vrijheid staat centraal in onze open gym; je traint wanneer het jou uitkomt, met reservering, zodat het niet te druk is in de gym. Ideaal voor diegenen die een druk schema hebben maar toch hun gezondheid op de eerste plaats willen zetten. Gebruik onze moderne trainingsapparatuur, dumbbells, verstelbare bankjes, en trainingsmatten om je training naar een hoger niveau te tillen.

Een Sfeer die Motiveert

Onze gym is ontworpen met jouw trainingservaring in gedachten. De ruimte is modern, luxe, licht en luchtig, Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis proefles. Ervaar zelf hoe onze gym jou kan helpen om jouw fitnessdoelen te bereiken en te genieten van elke training.
Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
×